Wireless internet Optički internet
Wireless internet
Optički internet
Gnet logo

G-net je Internet Service Provider ( ISP ) koji posluje već punih 18 godina na teritoriji opštine Mladenovac i okolnim mestima. Osnovna delatnost preduzeća je vezana za sistem telekomunikacija, koji pored provajdinga interneta podrazumeva umrežavanje, servisiranje, nadogradnju, podršku kao i prodaju prateće opreme. Takođe vršimo prodaju i ugradnju opreme za video nadzor. Posedujemo izgrađenu optičku mrežu koja nudi izuzetan komfor u radu i velike brzine pristupa. Kao preduzeće koje posluje u svetu svakodnevnih inovacija u okviru tehnološkog razvoja, zapošljava veći broj specijalizovanih radnika koji su obučeni za rad u sistemu, uvek spremni za svaki vid podrške i izlaska u susret svakom postojećem i potencijalnom korisniku. Uz odgovarajući tip vlasništva, društvo sa ograničenom odgovornošću G-net posluje kroz organizacionu strukturu u vidu komercijalnog, tehničkog i nabavnog sektora koji vodi generalni direktor Goran Lazarević.

Gnet desk

Firma G-net pruža potpuna internet rešenja za neprekidno povezivanje na internet. U potpunosti zadovoljava potrebe korisnika svih profila od individualnih koji cene posvećenost i lični kontakt do firmi koje očekuju sigurnu i efikasnu vezu sa internetom u svako doba dana.

G-net je ISP provajder koji radi sa kvalitetnom opremom i svi zaposleni su uvek spremni da izađu u susret velikom broju korisnika optičkog kao i bežičnog interneta, o tome govore i reference iza kojih stojimo. Wireless ili optički internet je najisplativija a ujedno i najkvalitetnija mogućnost povezivanja na internet dok su troškovi korišcenja usluge prilagođeni svakom korisniku.

G-NET©